Sugestii

Sugestii

 • Atenție la etichete

  Când cumpărați o haină, verificați sau păstrați eticheta cu simbolurile de intreținere, pentru că hainele pot necesita condiții speciale de spălare.

 • Nu orice haină se poate spăla acasă

  Unele haine au indicații clare de spălare in curățătorii specializate. Dacă insistați totuși să le spălați acasă, riscați să le stricați definitiv.

 • Nu amânați spălarea hainelor ani de zile

  Petele lăsate pe haine un timp indelungat vor fi dificil de scos, dacă nu chiar imposibil. La fel și păturile nespălate mult timp riscă să nu mai poată fi curățate sau spălate 100%. Vă recomandăm să le aduceți cât mai des la curățătorie.

 • Arătați-ne petele

  Când vă aduceți hainele la spălătorie, vă rugăm să indicați personalului petele greu de observat. Astfel le putem trata cu soluții speciale inainte de a le spăla sau curăța.

 • Atenție la cosmetice

  Produsele zilnice de ingrijire corporală pot duce la pătarea sau ingrășarea hainelor. Înainte să vă imbrăcați, permiteți loțiunilor, parfumurilor sau antiperspirantelor să se usuce, deoarece unele ingrediente din aceste produse pot avea efecte adverse asupra culorilor sau țesăturilor hainelor.

 • Hainele ce sunt parte dintr-un set

  Aduceți impreună la curățătorie toate hainele dintr-un set. De exemplu, dacă aduceți sacoul unui costum, aduceti si pantalonul sau fusta, chiar dacă acestea din urmă nu sunt murdare sau pătate. În acest fel, daca apar mici decolorări la nivelul materialului, hainele vor putea fi purtate in continuare impreună.

 • Fixarea petelor pe țesături

  Dacă încercați sa scoateți acasă, prin spălare, petele dintr-un material care ar trebui curățat chimic, ele se vor imprima în țesătura materialului și nu vor mai putea fi scoase niciodată. De asemenea, și căldura generată de fierul de călcat poate fixa petele definitiv. Astfel de pete devin parte din culoare și nu dispar decât, poate, prin revopsirea integrală.

 • Unele pete pot fi dificile

  Nu utilizati dizolvant sau alte soluții pe bază de alcool pentru scoaterea petelor de ojă, pix sau alte substanțe greu de indepărtat. Echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție cu cele mai performante echipamente si produse pentru a vă scăpa de orice tip de pată de pe orice tip de haină.