Politică de confidențialitate

Cine ești (suntem)

Adresa site-ului nostru web este: https://icewash.ro.

Cookie-uri

Sunt cookies functionale, nu au nimic de-aface cu identificarea dvs.

Conținut înglobat de pe alte site-uri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte site-uri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Cu cine partajăm datele tale

Cu nimeni. Nici nu avem datele dvs, in afară de cazul în care ați lăsat un mesaj in secțiunea de contact. În acest caz particular se trimite administratorului firmei un mesaj in numele dvs, iar el va folosi adresa dvs de mail doar pentru a vă răspunde.

Cât timp îți păstrăm datele

Cum nu avem datele dvs, nu prea avem ce să ștergem. In cazul menționat mai sus (că ați trimis un mesaj la Contact), puteți, binențeles, să solicitați stergerea adresei/mailului/numelui/etc

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă ai lăsat un mesaj de contact pe acest site web, poți cere să primești un fișier de export cu datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine, inclusiv toate datele pe care ni le-ai furnizat. De asemenea, ne poți cere să ștergem toate datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ și toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.